כיצד מסירים שיעבוד

  • כיצד מסירים שעבוד?
    כנרת | 21/01/2010 13:36

    הוטל שעבוד על נכסי חברה. בתיאור המסמך רשום: "אגרת חוב". האם הכוונה שהשעבוד הוא על אגרות חוב או שצורת השעבוד נעשתה על ידי אגרת חוב? אשמח להבהרה בנושא. כיצד ניתן להסיר שעבוד כזה בהנחה והחברה המלווה מסכימה להסירו? מ הפרוצדורה? תודה

    • כיצד מסירים שיעבוד
      עו"ד משה כאהן | 21/01/2010 16:59

      השיעבוד מבוצע ע"י מסמך הנקרא אגרת חוב. כדי להסירו יש להגיע להסכמה מול המלווה בעל איגרת החוב, להחתימו על הטופס המתאים ולהגישו לרשם החברות.