טויוטה

  • טויוטה קרולה 130,000 ק"מ מת מנוע
    גדית כהן | 20/01/2010 21:09

    יש ברשותי רכב דגם טויוטה קורלה שנת 2003 תוצרת טורקיה . מס' רכב - 7710350 . לאחר כ- 130,000 ק"מ המנוע של הרכב נכבה בזמן נסיעה בכביש מהיר (כביש 4 ) דבר שיכל לגרום לתאונה קטלנית . המנוע נכבה בפתאומיות וללא שום תקלה קודמת ברכב . לאחר בירורים וביקורים במוסכים מורשים ואצל בעלי מקצוע התגלה לי כי ישנה בעיה מוכרת בדגם זה ביצור המנוע . לא דווח לי מהחברה כמקובל על תקלה זו בשנים קודמות ועכשיו מכיוון שתקופת האחריות תמה לפני כ- 4 חודשים החברה אינה מוכנה לקחת אחריות . אף על פי שאני מכירה אנשים ואף שמעתי על כאלה שקיבלו מענה מהחברה ואף הוחלף להם המנוע . הרכב נמצא במוסך כבר כחודש נגרם לי נזק כספי , בזבוז זמן ועוגמת נפש על תקלה שכל חברה שמכבדת את עצמה אמורה לקחת אחריות . מקווה שאקבל את המענה ועזרה בנושא . בתודה מראש : גדית כהן

    • טויוטה
      עו"ד משה כאהן | 20/01/2010 21:38

      השאלה לא מתאימה לפורום זה

    • אכן יש מה לעשות , תקלה קיימת וידועה
      עו"ד אמנון הדרי | 13/02/2010 09:28

      ****צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר****