שאלה נוספת

  • התיישנות חובות של חברה למס הכנסה
    מיטל | 18/01/2010 14:08

    שלום! כשהייתי בת 18 אבי פתח חברה על שמי. במשך השנים החברה קרסה וכבר כ - 10 שנים היא איננה פעילה. ברשם החברות הסטטוס הינו של חברה פעילה ואף יש חוב בגין אי דיווח. כמו כן, יש חוב - לחברה בלבד - במס הכנסה. בתיק האישי שלי אין חוב. האם יש התיישנות על החוב במס הכנסה? כבר שנים שלא קיבלתי ממס הכנסה מכתב כלשהו על החוב דנן.

    • שאלה נוספת
      מיטל | 18/01/2010 14:10

      האם אני יכולה לסגור את החברה הזו בצורה כלשהי? אני לא מגישה דוחות, לא עושה כלום בקשר לחברה. עצם הידיעה שהיא קיימת היא כמו אבן ריחיים על צווארי, כמו כתם מעל ראשי שלא מרפה כבר שנים רבות. תודה על תשובתכם.

      • "סגירת חברה"
        עו"ד משה כאהן | 18/01/2010 14:28

        לא ניתן סתם "לסגור" חברה. חברה נכנסת להליכי פירוק. היות ולחברה חוב למס הכנסה יש לקחת זאת בחשבון ובעיקר את העובדה שמס הכנסה עלול לדרוש את החוב מהדירקטורים או בעלי המניות

    • התיישנות חובות של חברה למס הכנסה
      עו"ד משה כאהן | 18/01/2010 14:25

      אנא פני לפורום מיסים