התחזות בפייסבוק

  • שאלה ועזרה דחוף
    מירב | 15/09/2011 13:37

    שאלתי היא האם אפשר לתבוע את הפייסבוק מכיוון שמישהו שם תמונה על שמי תמונה שהאימרה בה מאוד פוגעת אומנם לא תמונה שלי אישית אבל על שמי +שם משפחה וזה סתם כרטיס מפוברק כאשר שם הוסיפו עוד כרטיסים של שמות מזוייפים ובכל תמונה שצירפו זה משהו מאוד פוגעני מספר פעמים ניסיתי לשלוח להנהלה למחוק לפחות את התמונה הניבזית הזאת ולא הועיל כלום הם מתעקשים להשאיר את זה אין לי אויבים אבל לא מזמן היה סיכסוך כלשהו אם XYכעבור מספר שבועות סתם בחנתי את הפייסבוק וראיתי שזייפו פרופיל על שמי אם הם פתחו חשבון במחשב דרך  WI FIאין מצד שמשטרה ידעו את ה IPשל אותו מנוול\ת שפתחו חשבון מזויף האם יש שיטות אחרות לתפוס מי עשה את זה ?האם אפשר לתבוע את הנהלת הפייסבוק יש לי כל כך הרבה הודעות ששלחתי להם שהם מתנערים ומתעלמים זה ממש בושה וחרפה להתעלם איזה עורך דין חזק וטוב יש בכדי לתבוע את כל הגורמים שהפרו את שלוותי לא יתכן שלא יהיה פיתרון לעוול הזה אומנם יש דברים יותר גרועים מזה שלוקחים תמונות ומפברקים אבל תמונה שגורמת לחשוב מי שאתה לא בעצם זה הכי טינופת שיש ואותם האנשים שעשו את זה ברצוני לשלוח אותם לכלא ו+קנס כספי שיחשבו פעמיים איך להתנהג ולהיות בני אדם .אם אפשר להגיד לי מה הכי יעיל לעשות אשמח מאוד תודה.

    • התחזות בפייסבוק
      עו"ד שלומי וינברג | 17/09/2011 17:28

      על אף שאין עדיין פסיקה בנושא, ייתכן שניתן לראות בהתחזות בפייסבוק - כהתחזות של אדם שלא ברשת האינטרנט - ועל כן המדובר בעבירה הפלילית. עם זאת, מסופקני האם המשטרה תחקור תלונה בעניין זה ("חוסר עניין לציבור וכו'") - אלא אם תעלה טענות כבדות משקל בעניין זה. מומלץ גם להתייעץ עם מומחה מחשבים בנושא.

      • בקשת ייעוץ בקשר להתחזות של אח כבן משפחה עם תמונה
        פרידה פרידנשטיין | 07/02/2016 19:06

        אחי הצטלם עם בחורה וקבע שזו אחותו התאומה.
        הבחורה לא מוכרת לי בכלל, וגם איננה בת משפחה.
        אבקש להתחשבן איתו
        שמו בפייסבוק:   Baruch Gilad Fridenshtein
        ןשם הבחורה: Shiri  Rosenberg
        והם ניראים באחת התמונות יושבים ביחד ואוכלים גלידה.
        והוא קורא לה אחותי התאומה...