אני חושב שזאת הונאה

  • מספר כרטיס אשראי
    אלי | 30/04/2013 09:56

    לקראת הזמנת צימר ברצוני לתת לבעל הצימר בטלפון את המספר הנ"ל כבטחון וכמקובל, עם טעות בספרה אחת, כדי שאוכל לבטל עד שבוע לפני העסקה, כמותר בחוק. האם במקרה כזה הוא יוכל לברר בקלות יחסית את הטעות, ולחייבני? אודה לתשובה מפורטת.... תודה רבה מראש

    • אני חושב שזאת הונאה
      1X2 | 30/04/2013 23:33

      הנתונים מאומתים עם התוקף + השם המלא וחשבון הבנק.חוץ מזה, אם תחייב כרטיס אשראי של מישהוא אחר ללא הרשאה מפורשת לכך; יותר מידיי אנשים ישאלו יותר מידיי שאלות.

      • לא דובר על מספר של אדם אחר ,אלא בשיבוש
        אלי | 01/05/2013 08:06

        ובלהתגונן נגד הנוהג לחייב את המזמין במתן מספר כרטיס אשראי מראש.

        • אמיתות המספר נבדקת *מייד*
          1X2 | 02/05/2013 19:07

          אם יש בעיה עם המספר אז המחשב מסרב לרשום את ההזמנה.ההזמנה נרשמת רק לאחר שהמספר מאומת.אם הייתה לך פנטזיה 'להפתיע' אותם, אז צר לי לבשר לך שמי שהעבודה שלו היא לרשום מאות/אלפי הזמנות ביום: כבר חשב על הכל מראש.

    • מסירת מספר כרטיס אשראי
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 12/05/2013 17:55

      שלום רב! בעל העסק לא יוכל לדעת איפה הטעות במספר. בהצלחה