איתור חייב

  • הלבנת כספים ועקיצה.
    jast free girl | 03/10/2011 18:59

    י. אני בחורה בת 25 שמתגוררת באילת ויש איתי סיפור חיים לא פשוט שהחל בשנת 2006, עם שחרורי מצה"ל ירדתי לאילת בכדי לעבוד ולממן את עצמי. עבדתי כמוכרת בחברת טיפוח כשנה ולאחר מכן עברתי לעבוד בצוות בידור במלון סאנרייז כשנה. בשנת 2008 נפגשתי עם חבר ילדות של אמי – ב-***** צונזר ע"י המעכרכת**** אשר הציג את עצמו כמפיק מוזיקלי אשר מעוניין לקדם אותי ולהפוך אותי לזמרת וכן להוציא לי אלבום. לאור ההבטחות ובציפיה להצלחה, בשנת 2008 חזרתי לגור במרכז אצל סבתי בתל אביב באותה תקופה למדתי במכללת הד למוסיקה. השקעתי בתחילה סכום של 20,000 ש"ח מבלי שנחתם כל הסכם אלא רק על סמך הסכמות בע"פ. יש לציין, כי ב-***** צונזר ע"י המעכרכת**** הפך להיות לי ל"אבא" בכל והאמנתי לו בלב שלם. לבקשת ב-***** צונזר ע"י המעכרכת**** מסרתי לו המחאות תוך הבטחה כי יפקיד את סכומי ההמחאות בחשבוני במזומן. בתחילה, אכן הופקדו סכומי המזומן לכיסוי ההמחאות אך עד מהרה ההמחאות נפרעו מחשבוני תוך שבצלאל אינו מפקיד את הסכומים שהובטחו. למעשה התגלה כי מדובר בנוכל שברח והשאיר אותי עם חובות של מעל ל150,000 ש"ח. וכמו כן היה חשד שהנ"ל הלבין כספים רבים בחשבוני. מצב זה יצר אצלי לחץ נפשי קשה ואף אושפזתי בבית חולים. נסיתיבכל דרך לאתר את ב-***** צונזר ע"י המעכרכת**** אך לא הצלחתי למצוא אותו. יש לציין כי ב-***** צונזר ע"י המעכרכת**** מחליף את מספרי הטלפון שלו מספר פעמים בשנה. ידוע לי על בחור בשם דוד -***** צונזר ע"י המעכרכת**** שגם נעקץ ע"י ב-***** צונזר ע"י המעכרכת**** ובגלל חוק התיישנות הוא אינו יכול לטבוע אותו. אין לי אמצעים למצוא אותו או לתבוע. כתובת המייל שלי -***** צונזר ע"י המעכרכת**** לסיוע מכם. פרטים נוספים על ב-***** צונזר ע"י המעכרכת**** ינתנו במייל.

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באזור המרכז

    • איתור חייב
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 24/10/2011 12:48

      שלום רב! אני מציע לך לפנות למשרד חקירות שיבצע חקירה לאיתור אותו אדם בהצלחה.