תשובה

  • תפקידו של תובע עירוני
    lawtam | 05/03/2011 10:57

    אני ממש מעוניין לדעת מה תפקידו של תובע עירוני, דהיינו במה הוא מתעסק ומה מוטל עליו. בנוסף רציתי לדעת מה דירוג שכרו של תובע עירוני

    • תשובה
      עו"ד אלון אבלה | 08/03/2011 09:25

      תפקידו של תובע עירוני מתחלק בגדול לשני תחומים עיקריים: תחום פלילי ותחום אזרחי. בתחום הפלילי - עוסק לרוב התובע בעבירות תכנון ובניה ובכל החוק המוזכרים בתוספת השלישית של חוק בתי המשפט. בתחום האזרחי - התפקיד יכול לכלול עינייני חוזים, דיני עבודה ומשפט מינהלי על גווניו. בעניין השכר - השכר הוא כבשאר המגזר הציבורי ויש לבדוק זאת ישירות מול העירייה.

    • תשובה
      עו"ד אלון אבלה | 08/03/2011 10:50

      תפקידו של תובע עירוני מתחלק בגדול לשני תחומים עיקריים: תחום פלילי ותחום אזרחי. בתחום הפלילי - עוסק לרוב התובע בעבירות תכנון ובניה ובכל החוקים המוזכרים בתוספת השלישית של חוק בתי המשפט. בתחום האזרחי - התפקיד יכול לכלול דיני חוזים, דיני עבודה ומשפט מינהלי על גווניו. בעניין השכר - השכר הוא כבשאר המגזר הציבורי ויש לבדוק זאת ישירות מול העירייה.