מה הקשר?

  • שאלה על הסכם הלוואה
    אהוד | 01/03/2011 09:05

    אם אבא שלי כותב הסכם הלוואה ... האם הוא חייב לרשום גם בהסכם במידה ואני צריך להחזיר לו את סכום ההלוואה כמה מהסכום ינתן לילד שלי ? או שאת מה שהוא נותן או יתן לילד הוא יכול לתת בנפרד וללא קשר להסכם ההלוואה?... מישהו אמר לי שברגע שיש ילד בהסכם הלוואה התמונה משתנה לחלוטין ?...מה זה אומר ?.....

    • מה הקשר?
      יועמ"ש | 01/03/2011 22:14

      אתה מערבב מין שבאינו מינו. בהסכם הלוואה רגיל יש שני צדדים: מלווה, שנותן כסף, ולווה שמחזיר אותו בתנאים המוסכמים על הצדדים. מה הקשר לילדים ולאבא?