שלילי

  • פלילי
    טל | 01/03/2011 00:00

    נשפטתי ל 3 שנים בבית סוהר בבית משפט מחוזי ואני רוצה להגיש ערעור להקלה בעונש בבית משפט העליון האם יכולים להחמיר לי את העונש כשאני מערער להקלה בעונש

    • שלילי
      עו"ד יצחק אמיר | 03/03/2011 11:58

      אם מוגש ערעור על ידך בלבד על חומרת העונש לא ניתן יהיה להחמיר , במקס' שיקרה זה שהעונש ישאר על כנו אך אין אפשרות כי יוחמר. כמובן שעדיף לבצע הפעולה בליווי עו"ד המתמחה בתחום הפלילי. מקווה שסייעתי.