ידע נרחב

  • משרד שמתמחה בכל התחומים
    מירה | 25/02/2011 11:52

    האם יתכן שמשרד עורכי דין שמונה ארבעה עורכי דין מתמחה בכל תחומי המשפט? השאלה עולה מכך שחיפשתי באינטרנט מידע על עורך דין מסויים, התברר לי כי יש לו אתר אינטרנט, ובו מוצגים הוא ועוד שלושה עורכי דין, ולפי האתר הם מתמחים בהכל. כעת אני חוששת מייצוג משפטי כושל ורשלני. באינטרנט יש עליהם מידע מועט מאוד. אשמח אם תוכלו לענות לי.

    • ידע נרחב
      יעל | 26/02/2011 12:39

      הדבר לגיטימי, שהרי כל עורך דין נתקל במקרים רבים ונסיונו הוא רחב. כמו כן, ציינת שמדובר בארבעה עורכי דין ולא אחד. לכן, לדעתי אין חשש ועלייך לשמוח כי מדובר בבעלי ידע נרחב.

      • איך הגעת לתסריט הזה?
        יועמ"ש | 01/03/2011 22:16

        ואולי מדובר בארבעה שרלטנים שלא מתמחים בכלום ואוספים כל תיק שנכנס למשרד ואפשר לסחוט ממנו שכר טרחה, ולכן כותבים שהם מתמחים בכל תחום אפשרי עלי אדמות?