למיטב ידיעתי כן

  • האם על סמך ח.פ. בלבד וללא כל מידע נוסף
    אני יכולה להטיל | 25/01/2011 14:51

    עיקול על רכב בלבד בהוצל"פ? עפ"י טופס 841 המהווה בקשת זוכה לנקיטת הליכים מבצעיים, האם יש ביכולתי להטיל עיקול על חברה כחייבת בתיק ההוצל"פ על בסיס ח.פ. בלבד ומענה הרשום כמו לאדם פרטי על בסיס ת.ז.? האם הדבר אפשרי גם במידה ואין לי כל נתון או חקירה שביצעתי שהחברה בעלת נכס שכזה כמבוקש לעיל? לבסוף, האם ניתן לסמן באותו טופס ובקשה כי באותו עסק על בסיס ח.פ. בלבד אוכל לבצע עיקול ציוד מכני הנדסי או שבשביל זה צריכה לבצע חקירה ולהראות לראש ההוצל"פ נכסים ספציפיים? תודה זוכה מודאגת

    • למיטב ידיעתי כן
      יועמש | 26/01/2011 15:33

      אלא אם כן משהו השתנה מאז שעשיתי זאת בפעם האחרונה, רושמים במספר הרישוי את הספרות 9999999 ואז משרד הרישוי מריץ לפי הח.פ. ותופס כל מה שיוצא.