חפשו בגוגל "נכים ועורכי דין" לא צריך

  • דרוש עו"ד על מנת לנסות לעבוד עם נכים בפורום נכים
    yosi | 20/10/2010 08:06

    של נכי צה"ל ונכים מעורבים מכל סוגי ענפי הנכויות, כגון נכי צהל , בטוח לאומי, עבודה , איבה וכו.. יש מספיק גולשים באתר הכניסה מחייבת הרשמה קצרה. מי שיצליח לעבוד עם נכי צהל או עבודה או נפגעי איבה ייתכן וירויח סכומים נאים. לדעתי שווה להיכנס לעומקם של דברים, תיתכן בהחלט הצלחה למי שילמד את החומר. מי שיעבוד הרבה לפי אחוזים כנראה יצליח יותר. הגלישה באתר לפי חוקי מנהל הפורום. ***הקישור לאתר צונזר*** בהצלחה.

    • חפשו בגוגל "נכים ועורכי דין" לא צריך
      yosi | 20/10/2010 14:43

      קישור כדי להגיע לאתר הזה. בהצלחה.

      • נראה לי שיש הרבה עבודה עם נכים
        יאיר | 20/10/2010 21:08

        נכי צהל ונפגעי איבה במיוחד. למשל אם נכה מבקש תגמול שהוא מקצין התגמולים והנכה לא מקבל תשובה בכלל אז קראתי שיש מצב שהנכה לא יכול לערער בועדת עררים בבית משפט שלום כי אין לו עדיין החלטה של קצין תגמולים. אז קראתי שצריך להגיש עתירה מינהלית או לבגץ או לבית משפט מחוזי... אז כבר בהתחלת מאבקו של הנכה לקבל זכויותיו כדין הוא נדרש לכאורה להגיש עתירה...והגשת עתירה במחוזי או בבגץ זה הרבה שכר טרחה לעורכי הדין כי זה דבר מסובך וקשה. אז ישנן לכאורה הרבה בעיות לנכים במיוחד לנכי צה"ל , כך שנראה לי כי כדאי לעבוד עם נכים כי יש בזה עבודה ואם יש הצלחה יש סיפוק וגם כסף שלא נראה לי מבוטל במיוחד לעורכי הדין שמרויחים כ-6000 ש"ח לחודש.