קודם דברי עם העו"ד שלך

  • העברת תביעה מעו"ד אחד לאחר.
    אנה | 28/07/2010 18:39

    שלום, לפני כשנה וקצת הייתי מעורבת בתאונת דרכים ופניתי לעורך דין שיטפל בפיצוי של החברת ביטוח, כאמור עבר כבר הרבה זמן ואין תוצאות. רציתי לדעת האם אני יכולה להעביר את התיק לעורך דין אחר בשלב זה, האם זה כביל מבחינה חוקית, במה זה כרוך והאם אני "מסתבכת" עם העורך דין הנוכחי?. תודה למי שיוכל לתת לי תשובה ולעזור לי.

    • קודם דברי עם העו"ד שלך
      עו"ד זיו ביגלמן | 31/07/2010 20:40

      למה הטיפול מתעכב- אולי את לא יודעת מה קורה? האם הוגשה תביעה? באיזה שלב נמצא התיק? אולי בעצם נקבע דיון ואין מה לעשות. תיקים לא סתם מתעכבים (בד"כ כמובן). אני מציע שתבקשי העו"ד שלך הסברים זו זכותך- מניסיון שלי בד"כ זה חוסר תקשורת בין העו"ד ללקוח. לגבי מעבר לעו"ד אחר- בד"כ בתחום הזה (וגם בכלל) בהסכם שכר טרחה יש סעיף שמדבר על הפסקת ייצוג. באופן כללי זכותו של העו"ד שלך לקבל שכר על עבודתו שכבר בוצעה (כמו שליחת מכתב דרישה או הגשת תביעה).

      • מצב התיק
        אנה | 31/07/2010 22:50

        עדין לא הוגשה תביעה לבית המשפט ולפי מיטב ידעתי העו"ד מחכה להצעה שניה מחברת הביטוח. כלומר, לפי מה שאני מבינה מדובר בפרק זמן מקובל מרגע הפנייה לעו"ד ועד לתחילת קבלת תוצאות? תודה על התייחסותך ותשובתך.