הגבלה

  • הגבלה על שקים בחשבון לא על רקע שקים חוזרים....
    גיא | 24/07/2010 20:10

    התקשרו אלי מהבנק והודיעו שיש לי התראה על שימוש בשקים וכי עוד מעט יאסר עלי להשתמש . אין ולא היה לי כל שיק חוזר אף פעם. אף אחד בבנק לא יודע לומר לי מי הגורם ששם את ההגבלה. העניין רץ גם בבנק נוסף על אותו רקע.אין לי מושג היכן להתחיל..... אולי זה משהו שקשור להוצלפ???

    • הגבלה
      יורם פלץ עוד | 25/07/2010 23:20

      המדובר ככל הנראה בצו הגבלה מההוצאה לפועל. ככל הנראה מתנהל כנגדך תיק הוצל"פ שלט שילמת אותו ועל כן הוגבלת. האפשרות למנוע ההגבלה היא תשלום החוב או הגעה להסדר או חקירת יכולת