מכירה עו,ד שעובד שם

  • חברים מה הסיכוי להתקבל כעו"ד להרצוג פוקס נאמן?
    עו"דית | 13/06/2010 10:08

    מה השכר?תנאי העסקה?קידום?יחסי אנוש?הסיכויים לשותפות כעו"ד שבאה מבחוץ ביום מן הימים?שכר לעו"ד עם ניסיון?איך היחס לעובדים ובכלל?מהן שעות עבודה האמיתיות של עו"ד ומה נדרש?האם עובדים סופ"ש ושישי? יש תנאים סוציאליים נלווים?איך מתבצע הליך הראיונות במשרד?מה שואלים בראיונות את עו"ד הבאים עם ניסיון?האם יש שאלות משפטיות?מי מראיין בד"כ ומה שואלים?מה סיכויי הקבלה והאם מקבלים תשובות מהר? אודה על כל פיסת מידע. בהצלחה ושבוע טוב לכולם. עו"דית

    • מכירה עו,ד שעובד שם
      עו"ד | 13/06/2010 20:31

      אני מכירה עו"ד צעיר שעובד שם, ידוע לי שהוא הוזמן לראיון דרך קשרים (פרוטקציה) והתקבל ללא ניסיון קודם (עו"ד חדש). לדבריו השכר טוב אך השעות קשות בהתאם. הוא מגיע למשרד בסביבות שבע בבוקר ולא עוזב לפני 9 בערב ובנוסף עובד בימי ו'. כן בימי ו'.. השכר לדבריו די גבוה יחסית למשרדים אחרים אך שוב ביחסית לשעות ולהקשעה השכר אינו גבוה. זה מה שידוע לי מקווה שעזרתי ובהצלחה רבה :)