היי שלומי

  • חבלה בכתף
    שלומי | 10/05/2010 08:58

    שלום, אבי התארח לפני חודשיים במלון ליאונרדו בים המלח( ארבעה ימים). ביום השלישי כאשר ירד לבריכת הג'קוזי מעד במדרגות ונחבל בכתף. טופל בבית המלון טיפול ראוני, למחרת נסע הביתה לטיפול בקופת חולים , בצילום אובחנה חבלה חמורה בכתף, קרע מלא בגיד, הופנה לפיזיוטרפיה במשך חודשיים ( עדיין בטיפול ) והיה חודש שלם בבית עם קיבוע לכתף. לאבי יש חנות ולכן נאלץ לסגור אותה ךתקופה זו. שלחתי מכתב לבית המלוןובו פירוט כל הנזקים ובקשה לפיצוי, במכתבי ציינתי כי בירידה לבריכה יש מעקה רק בצד אחד ולא בשני הצדדים כמקובל ולכן אבי החליק. קבלתי מהמלון מכתב שהבנושא בבדיקה בחברת הביטוח ושנהמצא במח' חבלות גוף, לדברי חברת הביטוח רק אם יוכח שהמלון יתרשל נזקה בפיצוי כלשהו. שאלותיי: 1. איזה גודל פיצוי מגיע לנו מבחינה כספית? 2. במידה ולא ירצו לפצות יש עילה לתביעה דרך עו"ד ומה העלויות במקרה שכזה? 3. אמא של חבר שלי נפלה באוטובוס ושברה את היד, קבלה מאגד 30000 שקל פיצוי, זה לא מקרה דומה? מצ"ב המכתב ששלחתי, אשמח לקבל / לשמוע התייחסויות והכוונה, תודה רבה.

    • היי שלומי
      מיקי | 10/05/2010 16:40

      לפי שאיך שאתה מתאר את זה כרגע נראה שאתה זכאי לפיצוי. קל זה לא יהיה. אבל אפשרי. לגבי גודל הפיצוי, אי אפשר לדעת כרגע, תצטרך להוכיח. עלויות עו"ד משתנות. תלוי בעו"ד. תלוי במקרה וכו'. אמא של חבר שלך - זה מקרה דומה אך שונה - מדובר בתאונת דרכים. ***אין להשאיר פרטי התקשרות בפורום, צונזר**

      • למשדל קוראים צפריר והוא הוסמך במאי 09
        המתחזה | 11/05/2010 18:10

        הוא ככל הנראה מובטל שפתח משרד ומנסה לצוד לקוחות בכל פעם הוא קורא לעצמו בשם אחר. צריך לפנות ללשכה שתטפל בו ראית עוד הודעות שלו בעוד פורומים. חוצפה איך הוא מנסה לפנות לגולשים ביוזמנתו פשוט בושה