אין בעיה כלל

  • המשך תואר ראשון בניו יורק
    מיטל | 03/06/2013 16:54

    שלום,אני סטונדטית לתואר ראשון במשפטים ומנהע"ס. בסיום התואר אני מעוניינת לוותר על ההתמחות בארץ, לעבור לארה"ב ושם לעבוד (אני אזרחית אמריקאית).מהי ההשלמה הלימודית (לא תואר שני) אותה אצטרך לעבור לפני שאוכל לגשת למבחן הbar ולעסוק בעריכת דין בניו יורק? מה היא כוללת ומה אורכה?תודה!

    • אין בעיה כלל
      דניאל | 05/06/2013 10:33

      אין בעיה ! לגבי ניו יורק וקליפורניה אין לך שום בעיה לגשת למחבני הלשכה עם תואר LLB מישראל.וכמובן שעלייך להכנס לאתר הבר של ניו יורק לקבל מידע מדוייק (רצוי להגיש את הטפסים שנה מראש)הינה קצת מידע על מבחני הלשכה בארה"ב לסטודנטים שלמדו מחוץ לארה"בhttp://www.utexas.edu/law/career/LLM_Licensure.pdf

      • לא נכון
        דני דין | 08/07/2013 13:33

        כדי לגשת לבאר בניו יורק את צריכה להיות זכאית לגשת למבחני הלשכה בישראל. כלומר, את צריכה גם לסיים תואר וגם לסיים התמחות. רק אז את זכאית לגשת לבאר בניו יורק.

    • Bar exem
      Michal | 23/08/2013 18:19

      הי זאת מיכל ראשית עליך לסיים את התואר ולאחר מכן למלא טפסים והמכללה שלך אמורה לשלוח ישירות ללשכת עורכי הדין בניו יורק את תעודת התואר והציונים לאחר מספר חודשים תקבלי תשובה אם התקבלת      אני בדיוק קיבלתי תשובה חיובית ומתכננת לעבור את המבחן בפברואר הזה בהצלחה

      • איך?
        מיטל | 20/02/2014 21:40

        לא צריך לעשות השלמה כלשהי בארה"ב לפני שאפשר לגשת למבחנים? ללמוד את החוק האמריקאי?