תואר בנבדה

  • השלמה לואר ראשון בארה״ב
    יסמין | 21/05/2013 16:09

    אני בעלת תואר ראשון במשפטים ממכללה בארץ ורשיון עו״ד מלשכת עורכי הדין. אני עוברת להתגורר בלאס וגאס, אולם בנבדה לא ניתן להיבחן במבחני הלשכה עם התואר אינו מאוניברסיטה אמריקאית. האם יש איזושהי תוכנית מקוצרת לבעלי תואר זר להשלמה לתואר ראשון אמריקאי? או איזושהי אופציה אחרת להוצאת רשיון של לשכת עורכי הדין בנבדה?

    • תואר בנבדה
      עו"ד אילן פוקס | 22/05/2013 09:58

      יסמין שלום, ישנן תוכניות מהסוג שאת מתארת כמו כן ישנה האופציה של תואר שני לגבי מקום הלימודים זו שאלה אחרת, האם תהיי חייבת להתגורר בנבדה או אולי תוכלי ללמוד במקום אחר לפני המעבר?

      • עוברת לנבדה
        יסמין | 22/05/2013 23:16

        אני עוברת ללאס וגאס ולכן אצטרך ללמוד שם. האם תואר שני יקנה לי זכות להיבחן במבחני הלשכה של נבדה או שרק תואר ראשון אמריקאי מקנה זכות זו?

        • מבחני הלשכה
          עו"ד גילי גיבלי (רישיון מוקפא) | 23/05/2013 09:56

          היי יסמין- מצ"ב קישור לדרישות כדי לגשת למבחן הלשכה בנאבדה לקראת סוף העמוד יש את הדרישות מעורכי דין זרים - http://www.nvbar.org/content/admission-requirements בהצלחה!