LLM כתנאי למבחני הלשכה בניורק

  • תנאי קבלה למחבני הלשכה של ניו יורק
    דניאל | 19/12/2012 11:37

    שלום רב !מהם תנאי הקבלה למבחני הלשכה האם יש דרישה מסויימת לממוצע מסוים או משהו דומה ?כי ראיתי באתר ה BAR שלפעמים הם מבקשים לעשות LLM בתודה מראש !!

    • LLM כתנאי למבחני הלשכה בניורק
      עו"ד גילי גיבלי (רישיון מוקפא) | 03/03/2013 16:43

      היי דניאל, אתה מוזמן לראות שירשורים קודמים בנושא - בגדול הדרישה של התואר השני (L.L.M), הינה דרישה לעורכי דין ממדינות ה CIVIL LAW כמו גרמניה, צרפת וכדו'.. ואינה חלה על עורכי דין מישראל.

      • אם כך ממוצע ציונים לא נדרש ?
        דניאל | 03/03/2013 17:13

        אם כך מה שהם בודקים זה רק שיש תואר ראשון ממוסד מוכר בארץ ?לא משנה (ל BAR בניו יורק) הציונים וכו' ?בתודה מראש !

        • ממוצע ציונים לא נדרש אבל
          עו"ד גילי גיבלי (רישיון מוקפא) | 03/03/2013 17:48

          https://www.nybarapply.org/feval/ זה הקישור לתהליך הערכה שלהם אם אתה יכול לשבת למבחני הבר או לא (כאמור עורכי דין ישראליים לא צריכים את ה LLM ואחרי תקופה של כמה חודשים מהגשת המסמכים מקבלים מייל כזה שאומר להם שהם רשאים לגשת למבחן - מנגד עורכי דין מגרמניה למשל מקבלים מייל שהם לא רשאים לגשת למבחן אלא אם ישלמו תואר LLM עם דרישות מסוימות לגבי הקורסים והקרדיט שהם צריכים לצבור) לכן אתה צריך קודם למלא ולשלוח להם את כל המסמכים ולקבל אישור שלהם שאתה רשאי לשבת למבחן, קח בחשבון שהתהליך שלהם לוקח די הרבה זמן אז אם אתה מתכנן לקחת את המבחן שנה הבאה עדיף לך לשלוח את המסמכים בקרוב. בהצלחה!!

        • ואל תשכח שיש לך עוד מבחן לעבור -MPRE מצב קישור-
          עו"ד גילי גיבלי (רישיון מוקפא) | 03/03/2013 17:54

          http://www.ncbex.org/multistate-tests/mbe/mbe-score-services/ זה כמו מבחן של כללי האתיקה של העורכי דין בניורק בהצלחה

          • זה תנאי או חלק מהבחינה ?
            דניאל | 03/03/2013 18:00

            זה תנאי לגשת לבחינת הלשכה ?כי כאמור מצויין שהבחינה היא יומייםזה חלק ממנה ?בתודה מראש !

            • MPRE
              עו"ד גילי גיבלי (רישיון מוקפא) | 03/03/2013 18:05

              זה בחינה נפרדת ועצמאית לא קשה כמו המבחן הראשי (זה המבחן המרכזי של היומיים כמו שציינת) אפשר לקחת אותה לפני המבחן הראשי או אחריו

              • האם נדרשת תקופת ניסיון בעריכת דין בארץ המוצא?
                מיכל | 30/06/2013 17:43

                האם נדרשת תקופת ניסיון בעריכת דין בארץ המוצא על מנת לגשת לבחינות הלשכה בניו יורק?