תשובה

  • עזרה בהכנת אפליקיישן לברקלי
    עוד עו"ד | 19/06/2012 23:07

    שלום לכולם,אני מעוניין ללמוד LLM בברקלי. דבר ראשון חשוב לי לוודא כי האפליקיישן שלי יהיה מרשים באופן שישקף את יתרונותיי הרבים כאדם, כעו"ד וכסטודנט לעתיד.אין חולק שאיני הראשון שמוטרד מאופן כתיבת האפליקיישן, לרבות הפרסונל סטייטמנט וכמובן בניסוח ההמלצות עצמן.האם מוכרת לכם חברה שמסייעת בהכנת האפליקיישן? איך אתם ניסחתם את האפליקיישן? הישנם אתרים שניתן ללמוד מהם בנושא?אודה מקרב לב אם תוכלו להעביר לידי טפסי אפליקיישן שאתם כתבתם כדי ללמוד ולראות במה אוכל לשפר את האפליקיישן שלי.בתודה אישית לכולכם,עוד עו"ד

    • תשובה
      עכבר ספרייה | 20/06/2012 01:44

      היי,לגבי חברות שמסייעות. יש מספר גורמים בישראל שעוזרים, אני בכוונה לא מביא לינקים ושמות כדי לא לעשות פרסומת לאף אחד. חיפוש בגוגל יביא אותך אליהם די בקלות אני מניח.איך אנחנו ניסחנו את האפליקיישן? שאלה קצת כללית מידי אני חושב... בכל מקרה, לדעתי לרוב האנשים יש איזה נוסח בסיסי של החיבור שהם משנים ומשפצים עבור כל אוניברסיטה.לגבי אתרים, שוב גוגל...אני לא חושב שאנשים יעבירו אליך את החיבורים והאפליקיישן שלהם... עם כל הכבוד.בהצלחה בכל מקרה!

      • תודה ועוד שאלה
        עוד עו"ד | 20/06/2012 08:14

        תודה על התגובה המהירה!מניסיונך ומהיכרותך, האם נתקלת בבוגרים שפנו לחברות כאלה?מחיפוש בגוגל איתרתי חברה שמתמחה בהכנת מועמדים לתוכניות MBA, אשר מסייעת בכל אחד משלבי הגשת המועמדות והקבלה. שאלתי היא אם כן ניתן להיעזר בחברה כזו, על אף החפיפה בין מקצועות הלימוד? (לתוכניות MBA חשוב לראות את המנהיגות והיוזמה של המועמד בעוד תוכניות הLLM מחפשות דברים אחרים)תודה, עוד עו"ד

        • תשובה
          עכבר ספרייה | 21/06/2012 00:48

          אם תרצה להשאיר לי מייל, אפנה אליך ישירות ואענה על השאלות שלך באופן יותר ספציפי. אני מכיר לא מעט שעבדו עם "יועצים" כאלה, לאו דווקא עם החברה שאתה ככל הנראה מדבר עליה.בהצלחה בכל מקרה!

          • מייל
            עוד עו"ד | 21/06/2012 22:43

            asaf24kfs@gmail.com