במדינות רבות ישנה לשכה של עו"ד

  • סקרנית לדעת
    sarit | 13/11/2011 14:33

    אני מנסה להבין האם רק בישראל קיימת לשכת עורכי דין שהיא הגוף המסמיך המפקח והבוחן את המתמחים ומלווה את עו"ד הדין לאחר ההסמכה? או האם קיים גוף דומה/זהה במקומות שונים בעולם כמו הלשכה בישראל ואם לא, אז כיצד נוהג במקומות שונים בעולם לעניין ההסמכה בעריכת דין. תודה מראש.

    • במדינות רבות ישנה לשכה של עו"ד
      עו"ד אילן פוקס | 13/11/2011 21:57

      הלשכה היא גוף שבד"כ היא סטטוטרית והיא אחראית להסמכת עו"ד