תחום התמחות

  • תביעה או סנגוריה?
    גיא | 30/07/2011 19:17

    שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם בהסברים לגבי עבודה בצד אחד או משנהו. באופן כללי, המשיכה שלי היא לפלילי- כמובן שבמהלך הלימודים ייתכן ויהיו לי תובנות חדשות. תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפי הבנתי: עבודה בתביעה משמעה בפרקליטות- הרשעת נאשמים. עבודה כסנגור פלילי- דרוש עו"ד עם מן הסתם אופי שונה לתפקיד, לא? איך זה לחיות כתובע? ואיך כסנגור? עושה רושם שכשאתה תובע אתה מרגיש שאתה "מציל" את העולם וכסנגור קשה יותר לחיות עם זה... תודה מראש על התגובות.

    • תחום התמחות
      עו"ד זיו ביגלמן | 09/08/2011 21:35

      תחום הפלילי הוא עולם ומלואו ואכן דרוש אופי חזק למרות שבהחלט ניתן לומר זאת על כל תחומי המשפט. המציאות כיום אינה פשוטה ולכן על מנת להצליח ולהיות עו"ד טוב צריך אופי חזק מאוד ולדעת תמיד לעשות את ההפרדה בין טובת הלקוח ולבין התחושה האישית. כמובן שעד למועד בו תוחל להתחיל את ההתמחות תחומי העניין שלך קרוב לוודאי ישתנו או יקבלו טוויסט מסוים. בהצלחה