הפורום אליו הגעת ריק מהודעות
ייעוץ אישי
צפיות:

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי

בחזרה ל -
ליעוץ אישי עם עו"ד
הודעות אחרונות
  • פורום דיני תעבורה 12/05/2024 | 18:09 גדי שלוםקיבלתי דו״ח על שימוש בטלפון בעת נהיגה בכביש. האמת שהתכוונתי לעצור, אבל השוטר תפס אותי ממש שני...
  • פורום דיני נזיקין 12/05/2024 | 17:44 האם ניתן לתבוע נזיקין? שכנים משכו צינורות מן הביוב דרך ומתחת לקיר הבנוי מתחת לדירה שלי וגרמו למיליוני מקקים לטפס בתוך הק...
  • פורום דיני עבודה 12/05/2024 | 17:43 עיכוב טפסים שלום רב,שאלתי היא כזו: המעסיק האחרון פיטר אותי עקב צמצומים בחברתו לפני כחודשיים. ניתנה הודעה מוקד...
  • פורום דיני משפחה 12/05/2024 | 16:52 תביעת גירושין  שלום,כאשר מוגשת לבית משפט תביעת גירושין - האם הצד הנתבע יכול לעיין לפני הדיון בתביעה ובנימו...
  • פורום עורכי דין 12/05/2024 | 12:52 עו"ד יהונתן ינאי מפריח אמירות בעלמא... הוא אינו מביא שום ראיה לטענתו, שניהול הליך משפטי ללא עורך דין מקטין את סיכויי ההצלחה ומגדיל את הס...