השאלה אינה מתאימה לפורום זה

  • חיסיון על משפט
    שאלה | 11/04/2024 00:48

    שלום

    אני מעוניין להגיש תביעה קטנה בגין משהו שנאמר בדוח רפואי והוא שקרי והוא יכול לגרום נזקים בעתיד. האם מצב שבו אני מבקש שהתיק יהיה חסוי (אני מקווה שזה המינוח הנכון) ובעתיד אני נותן ויתור סודיות רפואית למקום עבודה או למשהו אחר, האם הויתור סודיות רפואית מאפשר להגיע למה שנרשם בתביעה? (נכתב בכתב התביעה שקרוב משפחה אמר שאני סובל מאיזה משהו כשהוא בכלל אמר משהו אחר שאינו קשור למה שנרשום בדוח הרפואי. הקרוב משפחה מוכן לתת הצהרה שהדברים שרשומים בדוח לא נאמרו. קרוב משפחה נוסף שגם נכח מוכן לתת גם הוא הצהרה שהדברים אינם נאמרו. המטרה לגרום להם לכתוב את האמת בדוח הרפואי וזה מאלץ בעצם לרשום בתביעה את מה שהם רשמו)

    • השאלה אינה מתאימה לפורום זה
      ליאור חאיק, עו"ד | 11/04/2024 15:51

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • לאיזה פורום היא מתאימה?

        לאיזה פורום היא מתאימה? זה בנוגע לתביעה קטנה אז חשבתי שפורום תביעות קטנות הוא המקום.

        • תשובה
          ליאור חאיק, עו"ד | 14/04/2024 15:12

          נראה שהסעד שאתה מבקש שהוא צו עשה לא מתאים לתביעה קטנה

          בתביעה קטנה אפשר לתבוע נזק עד סכום של 37,700 ש"ח או לבטל עסקה צרכנית בסכום הזה.

          מהשאלה עולה כי לא מדובר בנזק מוכח אלא בנזק משוער שאולי וכנראה יגרם בעתיד, אבל שנכון להיום אין נזק.

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com