סרטונים ביוטיוב

  • סרטון
    דורי | 08/04/2024 10:18

    האם מותר לי לקחת סרטון של מוסיקה  שקשור ביוטיוב ולשתף אותו בפייס  כשכתוב לידו שיתוף? אם זה מותר מדוע אחרי השיתוף אני מקבל הודעה שהעלאת הסרטון מקווה הפרה של זכויות יוצרים ואומרים לי לבצע מספר פעולות או למחוק את הסרטון?

    • סרטונים ביוטיוב
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/04/2024 22:34

      שלום רב,

      שימוש בתכנים המופיעים באתר יוטיוב כפוף לתקנון האתר אותו עליך לבדוק. ככל שאתה סבור כי מונעים ממך לעשות שימוש שעומד בתנאי התקנון באפשרותך לפנות אל האתר וללבן את העניין.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il