טענה להרעה בתנאי העסקה עקב שינוי שעות העסקה

  • חוזה
    סי | 07/04/2024 11:25

    ב3 שנים האחרונות  המשכורת שלי היו × שעות תקן היו רגילות שעות נוספות היו תקינות  לאחר החלפת מערכת שכר/ נוכחות  השתנה לי התפלגות שעות לתשלום

    מה זה אומר מסתבר שבחוזה שחתמתי לפני 10 שנים היה סעיף שאומר מ6-8 בבוקר נחשב לשעות ונחשב לשעות נוספות ,כמובן אני לא זכרתי את זה אבל שנתנו לנו תבדוק את השעות זה לא הופיע כשעות לילה . וכן הופיעו שעות התקן כ100 בצורה תקינה ושעות נוספות

    לאחר ששינו את מערכת השכר פתאום השתנה גם צורת ההתפלגות של השעות ואני כביכול לא זכאית לשעות נוספות בימי שישי למרות שאני עושה 42 שעות שבועיות) אבל הם כוללות גם שעות שקיבלתי עליהם שעות נוספות (

    האם זה תקין עניין הימי שישי  במידה שהגעתי ל42 שעות שבועיות ( שכוללת בתוכם שעות נוספות או שאני צריכה להגיע ל42 שעות שבועיות רק עם השעות הרגילות שעליהם משלמים 100%)

    והאם זה תקין לאחר 3 שנים לגרום לסוג של הרעה במשכורת בזה שאני לא מקבלת תשלום לפי ההתפלגות שקבלתי לפני שינו י מערכת השכר

    • טענה להרעה בתנאי העסקה עקב שינוי שעות העסקה
      עו"ד רעות שגיב | 17/04/2024 07:27

      שלום רב

      לטובת מענה ובחינה האם יש הרעה בתנאי ההעסקה, יש צורך לעיין בתלושי השכר, הסכם העבודה ולהבין את ההשתלשלות לאורך השנים. מוצע לפנות לייעוץ משפטי פרטני.

      בברכה,
      רעות שגיב, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      דרך מנחם בגין 144א, תל אביב
      טלפון: 03-7700655 ; מייל: office@gsg-law.co.il