דחיית מועד להגשת תצהיר לצורך הגשת כתב תביעה מתוקן

  • שאלה לגבי בקשה
    חגית | 01/04/2024 23:41

    בביהד לעבודה אני התובעת, יש מועד להגשת תצהיר, האם ניתן לבקש לדחות את מועד הגשת התצהיר לצורך הגשת כתב תביעה מתוקן ולבקש שכרגע לא ייקבע מועד חדש להגשת תצהיר , אלא שזה ייקבע לאחר הגשת כתב תביעה מתוקן?

    • דחיית מועד להגשת תצהיר לצורך הגשת כתב תביעה מתוקן
      עו"ד רעות שגיב | 08/04/2024 08:25

      שלום רב

      ככלל, ניתן להגיש בקשה לצורך תיקון כתב התביעה ולבקש כאמור כאשר יש לקחת בחשבון שתיקון כתב התביעה עשוי לגרור חיוב בהוצאות.

      בכל הנוגע לסיכויי הבקשה הדבר תלוי בהשתלשלות הדברים בתיק ובהצדקה לתיקון כתב התביעה בשלב הספציפי.

      בהצלחה

      בברכה,
      רעות שגיב, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      דרך מנחם בגין 144א, תל אביב
      טלפון: 03-7700655 ; מייל: office@gsg-law.co.il