האם ניתן לתבוע בגין גניבה בעבודה?

  • גניבה בעבודה
    ים | 27/03/2024 19:53

    שלום, אני עובדת בסופר ובמחסן הסופר יש מקררי גיבוי ששם יש מדפים של הסחורה ומקום מיוחד שבתוך ארגזים למוצרים הפגומים והפגי תוקף שהמחסנאי צריך לרשום אותם ולזרוק, במדף בגיבוי הייתי שמה שקיות עם האוכל שלי ולפני כמה ימים היה ביקור של וטרינר ודרש שאני ישים את האוכל שלי בתוך ארגז באיזור של המוצרים הפגומים וזה מה שעשיתי ואחרי בערך יומיים האוכל שלי נעלם ושאלתי את המחסנאי אם הוא נגע בהם והוא אמר שלא (רב הסיכויים שהוא שיקר וזה כן הוא) והראה לי חלק מהאוכל שלי מפוזר במחסן ואמר שזה לא הוא עשה את זה (בטוח שיקר), ביקשתי מהמנהל שיזמין את הקבט שיבדוק במצלמות והקבט בדק כמה פעמים וטען שלא ראה כלום. כל האוכל שלי עלה בסביבות 300 שקל. האם יש דרך לגלות מי עשה את זה? ואם כן האם אפשר לדרוש שיחזירו לי את הכסף גם כשחלק מהאוכל זרקו לפח והקבלות אינם? האם אני יכולה לתבוע מישהו מהם? זה באמת לא פייר מה שקרה פה

    • האם ניתן לתבוע בגין גניבה בעבודה?
      עו"ד אבי קיסוס | 28/03/2024 13:49

      שלום רב,

      לפי הסיפור שלך, את פנית לכל הגורמים הרלוונטיים בעבודה שיסייעו לך. הם טוענים שלא ניתן למצוא את "הגונב". אם זה עדיין מציק לך אז תנהלי תביעה נגד המעסיק לך בגין הגניבה כדי שיפעל לאתר את הגניבה.

      בתקווה לימים טובים ולבשורות טובות.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      מייל: aykisos@gmail.com