חסרות קבלות מוועד בית

  • חסרות קבלות מוועד בית
    ציפי | 23/03/2024 19:57

    שלו, שימשתי כנציגת ועד הבית במשך ארבע וחצי שנים, ניהלתי דוחות כל חודש, העברתי לוועד החדש את הדוחות ואת כל התשלומים בצירוף החשבוניות. כל דייר ששילם קיבל קבלה וגם לעצמי הוצאתי.  בשלב מסוים הפסקתי להוציא לעצמי קבלות כי לא הייתי צריכה להוכיח לעצמי ששילמתי. הקופה הועברה מאוזנת ועם יתרת זכות גבוהה כ-7,000 ש"ח. הוועד רואה בזה ניהול לקוי ואיני יודעת מה עליי לעשות בשלב הזה. אודה על כל עזרה.

    • חסרות קבלות מוועד בית
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 31/03/2024 14:57

      שלום ציפי,

      אכן, היה עליך להוצא גם לעצמך קבלות בגין התשלום לועד הבית.
      אם אין מחלוקת ששילמת, ניתן אולי להוציא קבלה באיחור ולצרף לה מכתב הסבר.

      אם קיימת מחלוקת לעניין ביצוע התשלום יהיה עליך להוכיח את התשלום (למשל - באמצעות הרישום בדוחות או באמצעות הצגת העברות בנקאיות, ככל שהיו).

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com