דחיית מועדים שנקבעו על ידי בית המשפט

  • שאלה דחופה לגבי דחיית מועד הגשת תצהירים
    חגית | 20/03/2024 08:48

    אני התובעת בביהד אזורי לעבודה,  כמה ימים או זמן לפני מועד הגשת תצהיר יש להגיש בקשה לדחיית מועד הגשת תצהיר?

    במצב בו הנתבע לא העביר מסמכים הנדרשים להכנת חווד מומחה ולא ניתן להגיש חווד.

    שבוע לפני להגיש בקשה לדחיית המועד ? או כמה?

    • דחיית מועדים שנקבעו על ידי בית המשפט
      עו"ד יהונתן ינאי | 20/03/2024 23:22

      ניתן עקרונית לבקש להאריך מועד בכל עת. סיכוי ההצלחה משתנים ממקרה למקרה ובהתאם לנסיבות נוספות כגון מועדים שנקבעו.

      ככל והצד שכנגד אינו עומד במועדים שנקבעו ניתן ורצוי להגיש בקשות מתאימות. זכרי כי כל עיכוב במהלך ניהול התיק מאריך את הדרך לפסק הדין. לנתבע כמובן אין אינטרס לקדם את פסק הדין.

      ככל שאינך מיוצגת אני יכול להמליץ על עו"ד שדיני עבודה הם תחום התמחותו. שלחי לי מייל ואחבר ביניכם.

      ככל שאת מיוצגת פני לבא כחך.

      בברכה,
      יהונתן ינאי, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות ופורום בתי משפט

      הארבעה 28, תל אביב (מגדלי הארבעה), מגדל צפוני קומה 13
      טלפון: 03-6956688 ; מייל: info@yanay-law.co.il