יצוג יזמים

  • תצהיר אי ייצוג יזמים של עו"ד דיירים
    דוד | 17/03/2024 22:33

    האם מומלץ ומקובל לדרוש מעו"ד הדיירים לחתום על תצהיר כזה?
    "תצהיר אי ייצוג יזמים הינו תצהיר במסגרתו מצהיר הבעלים של משרד עורכי הדין (לרבות כל עורכי הדין המועסקים במשרדו) באמצעות תצהיר בכתב מאומת כדין, כי:

    1. משרדו מעניק ייעוץ משפטי ומלווה בעלי דירות בלבד, במסגרת פרויקטים מסוג התחדשות עירונית.

    2. משרדו לא ייצג בעבר ולא מייצג כיום חברות נדל"ן ו/או יזמי נדל"ן ו/או גופים מטעמם, במסגרת פרויקטים של התחדשות עירונית.

    3. עורך הדין מתחייב שלא לייצג בעתיד חברות נדל"ן ו/או יזמי נדל"ן ו/או גופים מטעמם, במסגרת פרויקטים של התחדשות עירונית ו/או בכלל."

    • יצוג יזמים
      עו"ד אילן הלוי | 25/03/2024 11:00

      דוד שלום

      מקובל להצהיר שעורך הדין לא יצג/מייצג/ייצג חברה יזמית שאליה פונים לקבלת הצעות ו/או עומדים להתקשר איתה בהסכם ואין ולא יהיה לו כל קשר עיסקי אחר מולה. מה שאתה כתבת הוא נוסח מאוד רחב ולדעתי לא נחוץ.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com