נהיגה ללא רישיון רכב

  • נהיגה ללא רישיון רכב
    אורטל | 20/02/2024 00:09

    תפס אותי שוטר ללא רישיון רכב מעל שנה וחצי מה צפוי חי בהתחשבת בעובדה שיש לי עבר נקי ללא נקודות דוחות ואני עם רישיוןצ15 שנה תודה

    • נהיגה ללא רישיון רכב
      עו"ד חנה דוד | 20/02/2024 00:41

      שלום אורטל

      לא כתבת למה נסעת בלי רישיון רכב.. ומה הן נסיבות העבירה.  בבית המשפט התביעה באופן עקרוני עותרת לפסילה ,תנאי וקנס. מניסיוני (הן כתובעת והן כסניגורית) ניתן לסיים את התיק הזה בפסילה על תנאי וקנס בלבד.

      כאן לשאלות נוספות!

      שיהיה בהצלחה.

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com

      • נהיגה ללא טסט מעל שנה
        אורטל | 20/02/2024 06:18

        תודה רבה על תשובתך...נהגתי ללא רישיון רכב לא שמתי לב שעבר שנה וחצי ללא טסט שילמתי וכל פעם דחיתי את הטסט...יש לי 4 ילדים ב"ה פעם קורונה פעם מלחמה ונסחבנו טעות איומה ונסיבות העברה הן כלום פשוט השוטר היה אחרי ועצר אותי אולי משהו שיגרתי אולי סתם עצר אותי אין סיבה....איך אפשר לקבל פסילה על תנאי?? בבית המשפט? וקנס ונקודות ואומרים גם עבודות שירות? מה זה? אני יכולה לקבל גם מעצר על תנאי חס וחלילה?? אנא תשובתך אני ממש בלחץ תודה! כמובן שהלכנו לעשות טסט יום אחרי מקווה שיתחשבו בזה..

        • אני מוזמנת לבית המשפט ואני בלחץ מהמעמד
          עו"ד חנה דוד | 20/02/2024 07:42

          אורטל יקרה!

          אני מבינה מאוד את הלחץ מהמעמד. את אשה שומרת חוק, אמא לילדים (כמוני). זה לא היה בכוונה.

          אל תכניסי את עצמך ללחץ... לא יהיה לך מאסר על תנאי. את הנקודות- לרוב לא ניתן למחוק בבית המשפט (למעט חריגים ורק אם את מיוצגת) והנקודות לא יפגעו בך אם את נהגת זהירה.

          למרות שהמצב לא מוכר לך- תנסי לנשום ולהירגע..חבל על הבריאות שלך.
          ממליצה לשקול ייצוג של עו"ד ולחסוך לעצמך את ההגעה לדיון ואת החרדה המיותרת.

          יום נפלא!

          בברכה,

          חנה דוד, עו"ד
          מנהלת פורום דיני תעבורה

          בית הדפוס 12, ירושלים.
          טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com