האוטובוס איחר- אפשר להגיש תביעה?

  • האוטובוס איחר בגין סטייה ממסלולו
    יעקב משה | 27/01/2024 20:20

    האוטובוס לרכבת איחר כ - 10 דקות ובעקבות כך פיספסתי את הרכבת ונאלצתי להמתין חצי שעה לרכבת הבאה.

    התברר לי שהאוטובוס איחר כיוון שהנהג לא הכיר את המסלול ונסע בשלב מסוים לכיוון שגוי ועד שהצליח לחזור למסלול הנכון "לקח" לו כ - 10 דקות.

    האם ישנם פס"ד בנוגע למקרה כזה?

    • האוטובוס איחר- אפשר להגיש תביעה?
      ליאור חאיק, עו"ד | 28/01/2024 09:56

      שלום

      כן. ישנם הליכים דומים בתביעות קטנות שהסתיימו בפיצוי, אם כי ככול ומדובר במקרה נקודתי בודד ולא בהפרות מתמשכות ושיטתיות סביר שאם ייפסק פיצוי, אם בכלל, הוא יהיה נמוך, מה שגם תצטרך להוכיח נזק.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • האוטובס איחר האם מגיע פיצוי
        מוישי | 18/02/2024 00:58

        איזה ראיות אני צריך להביא אם האוטובוס לא עצר ללא סיבה מצדקת