אי גילוי מחיר בחניון

  • חובת הצגת מחיר
    נחום | 23/01/2024 11:08

    שלום רב,

    רציתי לשאול יש חניון מאוד פופולרי אשר אין שלט אשר מבהיר את המחיר של החנייה בשום מקום (מלבד כאשר רוצים לצאת..) האם ניתן לתבוע אותם בגין כך? ואם כן האם הדרך היעילה היא באמצעות תביעה קטנה או אולי תביעה ייצוגית?

    תודה,

    • אי גילוי מחיר בחניון
      ליאור חאיק, עו"ד | 23/01/2024 18:13

      שלום

      נשמע שיש עילה ואולי אף לתביעה ייצוגית.

      ראה ציטוט מתוך פסק דין : "בענייננו, ההטעיה היא על דרך המחדל, קרי אי גילוי מחיר חניה בחניון. מחדל זה עלול להטעות את ציבור הצרכנים אשר נשלל ממנו מלוא המידע הדרוש לצורך בחינה מושכלת האם להחנות את רכבו בחניון. לפיכך, אני סבורה כי חלה הטעיה במקרה שלפנינו."

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com