שאלות לגבי טכנאי

  • זמני תיקון - טכנאי
    ו | 20/01/2024 05:50

    היי ליאור

    שאלתי לפני כשבועיים בנוגע למצב שבו נקבע טכנאי לטלויזיה, אך הם טעו בתאריך ההגעה שלו ובעקבות כך הטכנאי נקהע מעבר ל-3 ימים המחויבים בחוק. השאלה היתה מה הפיצוי שזכאים לו. רשמת שאינך מכיר חובה כזו, אז אני מצרף לינק. ניתן לראות בתוספות שהם צריכים לתקן תוך 3 ימים:

    והיומשתי שאלות נוספות:
    2. לפני שהם הבינו שהם טעו בתאריך, הם ביקשו 300 ש"ח אם ישלחו טכנאי פעם נוספת (סוג של קנס). לא מצאתי שום דבר בנושא בתעודת אחריות. מהיכן הסמכות החוקית שלהם לגבות סכום זה.

    3. האם ה-3 חל רק על טליויזיות בגודל של מעל 20 אינץ' או גם על מסך מחשב?

    • שאלות לגבי טכנאי
      ליאור חאיק, עו"ד | 23/01/2024 18:20

      1. נשמע לא תקין

      2. מעל 20 אינץ, לא כולל מסך מחשב

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com