תביעה נגד קוסמטיקאית

  • בירור לגבי קבלת תשלום עבור תנאי עסקה שהשתנו
    בר | 09/01/2024 14:40

    אשמח להתייעץ לגבי המקרה הבא ולדעת האם מבחינת החוק אוכל לקבל את כספי בחזרה

    סגרתי עם קוסמטיקאית תהליך של מיקרובליידינג והסרה בלייזר. היא טענה שיקח 4 טיפולי לייזר במרווחים של חודש, ואחרי חודש וחצי מהטיפול האחרון נוכל לעשות את הגבות, כלומר תהליך של 6-7 חודשים בערך.

    שילמתי לה הכל מראש

    בפועל, אחרי 3 טיפולים ללא שינוי כלל בגבות (וגם תהליך הלייזר איתה פצע אותי, גרם לשיערות שלי להלבין והיה לא מקצועי בעליל לדעתי) החלטתי לא לחזור אליה וללכת למישהי שמתמחה רק בלייזר

    היא אמרה שיש עוד 4-5 טיפולים לפחות וצריך לחכות חודשיים בין כל טיפול (ולא חודש כמו שנאמר), בנוסף הטיפול אצלה היה משמעותית טוב יותר ולא היו לי פציעות בגבות ונפיחות בפנים.

    מה שזה אומר שיקח לי אולי עוד שנה גם עד שאחזור לראשונה כדי לעשות את הגבות

    שורה תחתונה, העסקה שעבורה שילמתי לא קרתה בפועל ולא יודעת כמה זמן יקח עד שאחזור אליה ובנתיים הכסף שלי שם.

    האם מבחינת החוק יש דרך לבטל את העסקה ולקבל את כספי בחזרה עד שאחליט אם לחזור אליה או לא?

    פניתי אליה לגבי זיכוי של טיפול לייזר האחרון שלא עשיתי אצלה (300 שקלים), והיא עושה פרצופים שהיא לא יכולה לזכות על זה וצריכה לבדוק עם עו״ד..

    עכשיו זה סכום לא קטן שהייתי רוצה שיחזור אלי מאחר והעסקה שסגרנו לא הייתה מה שקיבלתי בפועל

    לא הביאה לי חוזה לחתום עליו, השיחה איתה התבצעה בוואצפ ובו היא אומרת שיקח 3-4 טיפולים ולא אמורים להישאר סימנים בעור...

    תודה!

    • תביעה נגד קוסמטיקאית
      ליאור חאיק, עו"ד | 11/01/2024 12:41

      בר שלום

      כדאי להשיב באופן מדויק צריך לבדוק את הסכם התקשרות ולקבל פרטים ועובדות שחסרות בשאלה.

      ככול ומדובר בהפרת הסכם ואי עמידה בהתחייבויות מצד העסק מובן שאת יכולה לתבוע אבל צריך לבדוק שיש לך מספיק ראיות בשביל לעמוד בנטל ההוכחה

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com