פיטורים אחרי ולפני מילואים לקיחת כל תחומי אחריותי

  • פיטורים אחרי ולפני מילואים לקיחת כל תחומי אחריותי
    Josh | 02/01/2024 02:32

    היי.

    הייתי בתקופת המילואים מיום תחילת המלחמה ב7.10 כלוחם

    שוחררתי לאחר חודשיים חזרה לשגרתי כסבב מנוחה ולאחר מכן אגוייס שנית בצו8 לתעסוקה מבצעית נוספת

    בזמן הזה כל תחומי אחריותי ועיסוקי הועברו למנהל שלי ולשאר חברי הצוות.

    כאשר שאלתי את המנהל האם חוזרים אלי תחומי אחריותי? תשובתו היית לא, וביצעתי עבודות אחרות קשות ולא בעלות חשיבות…

    הבנתי שאני לקראת פיטורים בעקבות שאלות שהם לא יודעים ואני יודע… הדרכות ומשימות שעוברים בין חברי הצוות והמנהל ולא מגיעים אלי !

    דיווחתי הרבה לפני שאני לקראת תעסוקה מבצעית נוספת

    ובכל זאת בתום 30 יום לאחר גמר הגנתי הוגש לי מכתב הגעה לשימוע על סעיפים שבקלות אצליח להשטיח. סעיפים אשר אינם נוגעים או מתארים את עבודתי ממש לא או עוסקים בתחומים שלא היו עיסוקי וטופלו על ידי כתפקיד זמני עד לקליטה של עובד חדש. (דברים שקרו בתחילת שנה עוד לפני שקיבלתי חפיפה מסודרת עבור טיפולים אלה)

    כאת אני נמצא חודש לפני תעסוקת מילואים נוספת (בצו8)

    ופיטורים שככל הנראה בסופם אני אמצע את עצמי ללא יכולת היערכות למציאת עבודה חדשה בעקבות מילואים שאיני יודע מה תאריך הסיום שלהם.

    חשוב לציין שיש לי חודש לפני שנה כעובד חברה

    ואיני זכאי לפיצויים ואיני זכאי לחתימה בלשקת התעסוקה ובעקבות כך אני נמצא במצב חמור במיוחד ועשוי למצוא את עצמי לאחר שירות מילואים ללא הכנסה ובמצב רע במיוחד.

    האם מקום העבודה מחוייב להיות קשב בתום לב ?

    האם אני זכאי בכל זאת לפיצויים ולחתימה בלשקת התעסוקה ?

    תודה על זמנכם.

    ג׳וש