ביטול טיסה לארץ בזמן המלחמה

  • ביטול טיסה לארץ - מלחמת חרבות ברזל
    שלומית | 24/12/2023 11:13

    שלום רב,

    טיסת חזור מאבו דאבי לארץ שתוכננה ליום ה-10/10/23 בוטלה בשל המלחמה.

    חברת וויז אייר החזירה לנו רק את הסכום ששילמנו לה עבור הטיסה חזור. זאת למרות שטיסה חלופית עלתה לנו פי 2, וכן נאלצנו לשלם מלון ל2 לילות נוספים, ואוכל והפסד של ימי עבודה.

    האם אנו זכאים לפיצוי ושווה להגיש תביעה קטנה?

    • ביטול טיסה לארץ בזמן המלחמה
      ליאור חאיק, עו"ד | 24/12/2023 20:33

      שלומית שלום

      סייעתי להגיש תביעות רבות בגין העילה הזו. על פניו העילה טובה ואתם זכאים לפיצוי לפי חוק שירותי תעופה. מדובר בביטול חד צדדי של חברת התעופה ללא שניתנו לכם שירותי סיוע.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com