עברה לא מצולמת

  • אדם צילם את רכבי בטענה שנכנסתי לחניה באין כניסה
    ירון | 13/12/2023 19:46

    בעודי נכנס עם רכבי לחניה עירונית, אדם צעק עלי שנכנסתי באין כניסה וצילם את רכבי,

    הצילום היה בתוך החניה, כך שהעברה כביוכול לא צולמה, רק הרכב. שכן הייתי עם הרכב פנימה בתוך החניה הרבה אחרי הכניסה לחניה.

    השאלה האם האיש יכול להשתמש בצילום הרכב לרעה ??

    תודה מראש

    • עברה לא מצולמת
      יעקבי | 19/12/2023 06:44

      שלום ירון,

      כל אדם רשאי להגיש תלונה (במשטרה) על עבירה שראה במו עיניו. אין חובה לצלם.

      התלונה תירשם ואותו אדם יצטרך להתחייב להעיד בבית משפט אם יעלה הצורך (= טירחה).

      האם העבירה תטופל ע"י המשטרה?  לא בטוח. אין מספיק כ"א. הנושא ייסגר מחוסר עניין לציבור.

      הסר דאגה. להבא המנע מעבירות תנועה. טוב לך וטוב לכולם.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.