החזרת דירה צבועה

  • קובץ מצורף הבהרה לגבי פינוי דירה בסיום החוזה
    תומר | 06/11/2023 16:13

    שלום, יש לי 2 סעיפים בחוזה השוכר מתחייב להחזיר את הדירה ולמסור את הנכס שהוא תקין צבוע

     נקי וריק נכל אדם (זה אני מבין) בסעיף השני רשום במקרה והשוכר לא יפנה את הנכס במועד עי מסירת החזקה הרשומה חעיל ישלם למשכיר על כל יום איחור במסירת החזקה סכום של....מה אומר מסירת החזקה- אני מבין שזה נוסח כללי אבל אני מקווה להבהרה....האם הסכום הוא תקף למקרה שהדירה לא פנויה או גם למקרה שהיא לא צבועה, תקינה וכו....איך אני יודע שזה תקין לשביעות המשכיר ??שלא יפול עליי אחרי כמה ימים עם דרישה לשלם לו על כל הימים אחכ??תודה

    • החזרת דירה צבועה
      ליאור חאיק, עו"ד | 06/11/2023 17:58

      מדובר בשני סעיפים נפרדים.

      צביעת הדירה היא עניין אחד ומסירה במועד היא עניין שני.

      לשביעות רצון המשכיר - אין לזה יותר מדי משמעות. .עליך להחזיר את הדירה במצב כמו שקיבלת אותה, צבועה ונקייה ולתעד. אם למשכיר יש דרישות - תצטרך להוכיח שעמדת בהתחייבויות ולכן כדאי מאד לתעד באמצעות תמונות וסרטוני וידאו.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com