לא נותנים לי לעבוד

  • לא נותנים לי לעבוד
    מורן | 23/10/2023 10:58

    שלום,

    אני עובדת בחברה מסודרת ומוכרת למעלה משנה וחצי.

    העבודה היא 100% מרחוק.
    בחוזה שלי לא כתוב מאיפה אני יכולה לעבוד.

    לפני המלחמה טסתי לחו"ל.

    מנסה לחזור לארץ, אבל כל הזמן מתבטלות לי טיסות (כבר פעמיים).

    סיפרתי לבוסית שלי שאני תקועה בחו"ל ולא מצליחה להגיע לארץ, ושהמשפחה שלחה לי את המחשב האישי שלי לכאן, ובנוסף שקניתי סים ואינטרנט של חברת סלקום, ושאני רוצה לעבוד.

    הבוסית דיברה עם סמנכ"ל טכנולוגיות שלא מאשר את העבודה בגלל אבטחת רשת. הוא טוען שהאתר של החברה חסום לגישה מהמדינה בה אני עובדת.

    אני לא מבינה את התשובה כי כמו שציינתי יש לי סים ואינטרנט שקניתי בארץ ואני גולשת על רשת ישראלית.
    בנוסף אני יודעת שיש עובדים שמאפשרים להם לעבוד אם יש להם רשת VPN.

    בנוסף הם מציינים שאין להם עבודה, שאף אחד לא עובד במשרה מלאה כרגע.

    בקיצור, הם מתנערים ממני, ולא מוכנים לתת לי לעבוד בכלל.

    כמובן שיש לי בארץ דירה שכורה וחשבונות והרבה דברים על הראש.

    מרגישה שפשוט זורקים אותי לעזאזאל.

    הם גם לא מוכנים להוציא לחל"ת! הדבר היחיד שהם מוכנים זה לנסות לבדוק אפשרות לשלם לי על חשבון ימי חופש שאין לי (להכניס אותי למינוס ימי חופש). זה דבר שאני לא מעוניינת בו כי מן הסתם שזה לא מספיק כסף והם לא יתנו לי הרבה חופשים כאלה.
    אני מרגישה שהבעיה היא לא העובדה שאני תקועה בחו"ל, אלא שאין לחברה עבודה לתת לי.

    מה הזכויות שלי? מה לכתוב להם? אני מעוניינת לפנות לבית המשפט אחרי שהמצב יירגע.

    תודה.