האם ניתן להוכיח כי מסמך כל שהוא מצוי בידי המשטרה?

  • דרך להוכיח לועדת האתיקה כי...
    חגית | 24/09/2023 23:34

    במסגרת תלונה שהגשתי לועדת האתיקה של עורכי הדין כנגד עורכת דין שמייצת את בעלי וחשפה לערכאות מסמך חסוי ממסגרת גישור ביני לבין בעלי דאז,  שיקרה עו"ד הנ"ל לועדת האתיקה כביכול מרשה כלומר בעלי דאז,  מסר למשטרה את המסמך החסוי וכי אני אישרתי להעביר מהמשטרה לערכאות את כל החומר ולפיכך אישרתי שימוש במסמך החסוי.

    מאחר שהבעל לא הגיש למשטרה את המסמך החסוי האם יש דרך לקבל מהמשטרה אישור שהמסמך הנל אינו נמצא בתיק המשטרתי ואינו חלק מהתיק?

    או האם יש דרך כחשהי להוכיח שהמסמך הנל החסוי לא הוגש או אינו נמצא בתיק המשטרה?

    תודה רבה

    • האם ניתן להוכיח כי מסמך כל שהוא מצוי בידי המשטרה?
      עו"ד אבי קיסוס | 28/09/2023 17:40

      שלום רב,

      זו שאלה שיש להפנות למשטרת ישראל.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: aykisos@gmail.com