תשובה

  • חניה במקום שאבני השפה אינם מסומנים
    שי | 22/09/2023 09:42

    שלום רב .

    חניתי לאחרונה בעיר ירושלים (איני ירושלמי) במקום שבתחילת הרחוב ישנו תמרור המורה על תשלום חניה התמרור אמנם מוסתר במעט אבל בסוף הרחוב אין תמרור וגם אבני השפה אינם מסומנים אלא אפורים.

    האם על פי חוק חייב ליהות 2 תמרורים בשני קצוות הרחוב ( נניח שמישהו החילט לפתע לחנות ואז אינו מודע לתמרור שיש בתחילת הרחוב...) ?

    והאם חייב ליהות מסומן על אבני השפה?

    תודה מראש

    • תשובה
      אלעד. | 24/09/2023 09:46

      תוקף התמרור שמורה על חניה בתשלום הוא ממנו והלאה, ואין משמעות לתמרור נוסף, רחוק יותר (שגם מחייב ממנו והלאה). אין חובה לצבוע אבני שפה מסותתות.