גוף זר במזון - אפשר לתבוע?

  • חפץ זר במזון
    קטי | 19/09/2023 14:49

    מקרה מוזר מאוד של מציאות חפץ חד במזון.במידה ונמצא חפץ זר באוכל(במקרה זה נמצאה להב סכין בתחתית של המזון. היה שימוש במזון והאריזה נפתחה,הלהב סכין הייתה בתחתית ולכן בהתחלה לא נראתה. האם במקרה זה שהאריזה נפתחה האם אפשר לתבוע תביעה קטנה על עוגמת נפש ועל זה שסיכנו אותנו?

    • גוף זר במזון - אפשר לתבוע?
      ליאור חאיק, עו"ד | 24/09/2023 10:48

      היי קטי

      על פניו עולה כי יש עילת תביעה טובה, אף אם לא נגרם נזק ממשי כתוצאה מכך. אין קשר לכך שהאריזה נפתחה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • תביעה על גוף זר במזון
        אילן | 17/10/2023 07:35

        אז מה התביעה הנהוגה במקרים אלו? באיזו ערכאה? מה הסכום הנהוג (לא נגרם נזק אישי)?

        במקרה שלי, נמצא שבר גלעין בממרח זיתים והעסק שלח לי פיצוי מגוחך של 20 ש"ח...

        אבל זה שוב קרה עם המוצר הזה והפעם, מלבד אזרחות טובה של בדק בית שהיבואן נדרש לו - איך אני ממצה את הזכויות המשפטיות שלי?