לאיזה תחום שייך הנושא שלי?

  • שירות לא סדור והטעייה חוזית של בה״ח ציבורי
    אנונימית | 19/09/2023 13:01

    מבקשת את עזרתכם , פניתי למספר עורכי דין ולא ידוע איזה סוג של עורך דין יכול לטפל בתיק כזה או לאיזה תחום בדינים זה משתייך:

    טופלתי במחלקה בבה״ח בשירות ציבורי באחד המקומות בארץ.לא אנקוב כרגע  בשם המוסד. סיכמו איתי על איקס מחיר והפנו אותי לכל הבדיקות והתשלומים לביצוע הטיפול, אשר כולל שני סבבי טיפול בטווח  של חמש שנים.  בנוסף החתימו אותי על מספר חוזים שלכאורה מעידים על מה שסוכם.

    אחרי שנתיים מהסבב הראשון ניגשתי לביצוע עוד סבב (מתוך ידיעה , בהתאם למידע שנמסר נחתם ואף תועד- מצפיה בתיק שלי שהזמנתי- שאת התשלום עבור 2 הסבבים הסגרתי מראש), וכשניגשתי ביקשו ממני להוסיף סכום מופרז שלא הובא לידיעתי ולא הערכתי אליו.

    זה בנוסף לשירות לא טוב של מנהל המחלקה , הערות לא במקום ותעודים מסולפים, אם בכלל תיעד, בתיק .

    ניגשתי לבה״מ לתביעות קטנות.. השופט אמא לי שיתכן ומדובר בתיק כבד יותר.

    מציינת שלזמן יש פקטור.. השירות שלהם עיכב סבב שני והזמן שמתבזבז לי משמעותי. בהנחה שלא נצליח לסגור את זה בבה״מ לתביעות קטנות, איזה עורך דין לאיזה תחול יכול לקחת את התיק?

    הדגש הוא על הטעייה חוזית, שירות לא סדור וזמן שהתבזבז ויש לזה השלכות על עתידי.

    עורכי דין הציעו לי לתבוע על עוגמת נפש, וזה מצריך ביקורים אצל פסיכיאטר וכו ואני לא מעוניינת להגיע  לשם. זה לא המצב. מציינת שוב, הדגש הוא על הטעייה חוזית, שירות לא סדור וזמן שהתבזבז ויש לזה השלכות על עתידי.

    איזה עורך דין מקצועי לטפל בתיק כזה?

    נראה מהתייעצויות שאף אחד לא ידע להגיד לאיזה תחום זה קשור

    תודה מראש לעונים

    • לאיזה תחום שייך הנושא שלי?
      עו"ד אבי קיסוס | 20/09/2023 17:16

      שלום רב,

      ייתכן שלתחום של "רשלנות רפואית".

      יחד עם זאת, יש לשים לב שמדובר בדיני חוזים (כתוב משהו בחוזה בפועל מבוצע משהו אחר) ולכן אני חושב שצריך עו"ד העוסק בתחום הרשלנות הרפואית שמבין לעומק בדיני חוזים (ואולי יש צורך בשילוב של שני עו"ד שכל אחד יתן את הזווית שלו על הסיפור).

      חתימה טובה ובריאות

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: aykisos@gmail.com