האם ניתן לצרף ראיות מוקלטות לתביעה?

  • תביעה בסדר דין מהיר
    משה | 19/09/2023 00:56

    שלום רב, האם בתביעה בסדר דין מהיר אני צריך לצרף ראיות כמו סרטונים וצילום הודעות "ווטסאפ" לכתב התביעה בשל כך שרשום בתקנות החדשות שיש לצרף יחד עם כתב התביעה רשימה של מסמכים שנוגעים לעניין הנדון או שאפשר לציין את הדברים הללו בהמשך ההליך כראיה? למה התכוון המחוקק בעצם? איך ניתן להגיש סרטון או שיחה שהוקלטה לבית המשפט באופן כללי?

    • האם ניתן לצרף ראיות מוקלטות לתביעה?
      עו"ד אבי קיסוס | 20/09/2023 17:00

      שלום רב,

      ראשית עליך לציין כי ראיות אלו קיימות אצלך במסגרת רשימת הראיות שאתה מצרף לבימ"ש. צילום הודעות וטסאפ ניתן להדפיס, והקלטות ניתן לצרף על "דיסק און קי" מותאם באמצעות מזכירות בימ"ש. על מנת לקבל הנחיות מדוייקות על הדרך בה יש לצרף ראיות מוקלטות יש לפנות למזכירות בימ"ש או למוקד הטלפוני של בימ"ש ולברר כיצד עושים זאת.

      חתימה טובה.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: aykisos@gmail.com