האם ניתן להגיש תצהירים באיחור?

  • אחור בהגשת תצהירים
    חגית | 18/09/2023 21:40

    בנק תבע אותי בשלום. התובע הגיש תצהיר עליי להגיש תצהיר עד 26.10  על פי החלטה, אם אגיש באחור של כ4 ימים מבלי לבקש אישור ,  מה יקרה? ( לא נעים לי לבקש דחיית תצהירים כבר חפרתי עם בקשות וגם אין לי סיבה שתעניין את השופט)

    • האם ניתן להגיש תצהירים באיחור?
      עו"ד אבי קיסוס | 20/09/2023 16:56

      שלום רב,

      את למעשה מבקשת אישור משפטי מעו"ד לעבור על הוראת שופט, ולא ניתן לתת ייעוץ שכזה מעל דפי הפורום. משמעות הגשת תצהירים באיחור יכולה לעמוד עד כדי אי קבלת התצהירים כלל וכלל והתוצאה יכולה להיות אי קבלת עדויות הצד שהגיש באיחור על כל המשתמע מכך.

      יחד עם זאת, לפי שאלתך יש לך עוד למעלה מחודש! להגשת התצהירים ולא ברור למה שיהיה איחור בהגשת התצהירים.

      חתימה טובה

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: aykisos@gmail.com