שאלה דחופה

  • שאלה דחופה
    חגית | 14/09/2023 11:42

    לפי תקנון קרן פנסיה עליי לפעול בחילוקי דעות כספיים  בהתאם למנגנון יישוב סכסוך שבתקנון ותוך 45 יום.

    אני לא פניתי לפי המנגנון ופניתי לקרן עצמה במכתב (שאינו אופציה לפי המנגנון) , הקרן במכתב תשובה לא הוכיחה אותי  שלא נהגתי לפי המנגנון יישוב סכסוך בתקנון, ובמכתב תשובתה דחתה את דרישתי לגופו של עניין קרי התייחסה לדרישתי. כך מס פעמים הקרן התייחסה לדרישותיי במכתביי לגופם  ולא טענה שאי פעולתי לפי מנגנון יישוב סכסוך בתקנון מהווה מכשול או מגביל אותי וגם לא ציינה דבר לגבי התיישנות.

    היום פתאום הקרן טוענת לראשונה שבגלל שלא פעלתי לפי הפרוצדורה ליישוב סכסוך בתקנון התיישנה תביעתי.

    1. האם הקרן מושתקת מלטעון זאת בגלל חוזרי מפקח והלכת אסולין המחייבים אותה בעת דחייה לנמק את כל הנימוקים בגינם היא דוחה את הדרישה? שאלמלא כן לא תוכל במועד מאוחר יותר להעלות נימוקים נוספים?

    תודה