העדר תביעות

  • תביעה חדשה
    יוסי | 11/09/2023 10:19

    שלום רב

    כשסגרתי פוליסה לשנה הקרובה בחברת ביטוח חדשה היה  לי עבר ביטוח נקי.

    בין תום תקופת הביטוח בחברה ישנה לבין תחילת תקופה בחברה החדשה עשיתי תאונה לאחר דין ודברים גם מול חברות ביטוח התברר שזה באשמתי.

    השאלה שלי האם עליי חלה חובה לדווח על כך לחברת ביטוח חדשה או שהם מקבלים דיווח אוטומטי? ואם כן האם מחיר הפוליסה אמור להתעדכן?

    תודה מראש

    • העדר תביעות
      עו"ד מיטל ירון | 13/09/2023 12:27

      צהריים טובים

      הדיווח הוא על תביעות ששולמו ולכן במועד חידוש הביטוח יהיה עליך לדווח על התביעה.

      בברכה,

      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב

      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law

    • תביעה מחברת ביטוח עד 5000 ש"ח לא פוגעת בהנחה  לת
      של היעדר תביעות | 17/09/2023 00:20