טעות בבנק שגרמה לנזק

  • בנק לאומי
    שרה | 11/09/2023 03:44

    א.ג.נ,

    אשתדל להיות קצרה

    2017 אימי ניפטרה כשהודעתי על פטירתה בבנק שבוע לאחר מכן נוכחתי לדעת שאני שרה הלכה לעולמה. סטטוס לקוח בחן שלי היה ניפטר. הגילוי ארע במוצר הבנק ניפתח ביום שני היתייצבתי עם פתיחת הסניף והיתרעתי על הטעות ובמקום לתקן זאת לאלתר הטעות תוקנה אחרי 10 ימים בהם נאלצתי לכסות אובליגו לאלתר והשלכות נוספות אותן אפרט במעמד שיחת טלפונית.

    זה בקצרה . למה עכשיו מעלה זאת 6 שנים אחרי ?

    כי אני משלמת על הטעות הזו ואמורה לשלם עליה עד 2030. נעשה לי עוול ברמת איבוד שפיות כמעט. אף עוד לא רצה לטפל בי בנק ישראל היתנער וטייח את הארוע .

    כל השאר אשמח לייעוץ טלפוני ומשם ....

    • טעות בבנק שגרמה לנזק
      עו"ד גיל קראוס | 19/09/2023 18:44

      שלום רב,

      אם אכן מדובר בטעות שגרמה לנזקים, אפשר ועומדת לך עילת תביעה נגד הבנק.

      אני מציע שתפני את שאלתך לפורום בנקאות באתר, מאחר ומדובר בהליכים ספציפיים נגד בנק.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      מגדל בסר 4, קומה 23, רחוב מצדה 7 בני ברק
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

      • בנק לאומי
        שרה | 22/09/2023 03:04

        תודה רבה

        אכן  עשיתי זאת , מאוחר יותר מצאתי את הקטגוריה

        גמר חתימה טובה ותודה רבה